Busvervoer

Afbeeldingsresultaat voor schoolbus

Het leerlingenvervoer wordt verzorgd door onze schoolbus met chauffeur Jan en busbegeleidster Diane. ‘s Morgens worden kinderen opgehaald en ‘s avonds weer thuis gebracht.

Enkel leerlingen die MEER dan 2km van de school wonen (berekening via Google maps voetganger) en de leeftijd hebben tot en met het 4de leerjaar komen in aanmerking voor busvervoer. Kinderen van het 5de en 6de leerjaar die verder dan 4 km wonen, zijn ook recht hebbend. Onze schoolbus komt in Turnhout, Oud Turnhout en Vosselaar.

Onze schoolbus volgt een vastgelegd traject. Tegen de afgesproken tijd wachten de leerlingen aan de voorziene stopplaats op de schoolbus. (soms is dit voor de deur, soms wordt er een centraal punt afgesproken waar meerdere gezinnen opstappen)

Voor kleuters kost het vervoer € 5.40 per maand. Een kind van de lagere school betaalt € 21.20 per maand. Voor lagere schoolkinderen zijn kortingen voorzien als er meerdere kinderen in het gezin meerijden. Dit wordt verrekend via het maandelijks schoolfactuur.

Momenteel is onze schoolbus volzet en werken wij met een wachtlijst. Indien u in aanmerking komt, kan u uw vraag indienen op het secretariaat of bij de directie.